Зарплати антикорупціонерів: скільки наприкінці року заробили керівники НАБУ, НАЗК та САП

Читать на русском

Комісія з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури наприкінці минулого року вкотре не змогла затвердити результату конкурсу. Зараз комісія, за словами її голови, чекає на документи з Офісу генпрокурора, щоб, нарешті, офіційно назвати переможця. «Слово і діло» пропонує подивитися, скільки у грудні заробив в.о. голови САП та інші керівники антикорупційних органів.

Максим Грищук у грудні мав найвищу зарплату – 453 тис. 25 грн. У цій сумі оклад становить лише 75,7 тис. грн, решта – надбавки та матеріальна допомога.

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков заробив 239 тис. 689 грн – оклад, надбавки, премія за листопад та грудень, оплата за відрядження та відпустку.

Заступники Новікова заробили: Роман Сухоставець – 156 тис. 276 грн, Олександр Стародубцев – 153 тис. 31 грн, Іван Пресняков – 146 тис. 565 грн. Заступники також отримали премії за грудень та відпускні (крім Стародубцева).

У Національному антикорупційному бюро найвища зарплата була у Тетяни Варварської – 185 тис. 597 грн. Анатолій Новак та Гізо Углава заробили 174 тис. 199 грн та 171 тис. 526 грн відповідно.

Директор НАБУ Артем Ситник заробив у грудні 164 тис. 514 грн.

Якими були зарплати керівників антикорупційних органів у листопаді, можна побачити на інфографіці.

Нагадаємо, наприкінці року директором Державного бюро розслідувань було призначено Олексія Сухачова. Раніше він очолював ДБР у статусі виконувача обов'язків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: