Зеленський закликав Захід до превентивних санкцій проти Росії

Читать на русском
Зеленський заявив, що Захід повинен бути готовий до протидії російській агресії та до превентивного введення санкцій проти РФ
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає, що країни Заходу повинні бути максимально готові до превентивного введення санкцій проти Росії. Особливо з метою протистояти можливій російській збройній агресії проти України.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

«Позиція західних країн в діалозі з РФ повинна залишатися жорсткою і рішучою. Необхідно бути готовим до невідкладного впровадження превентивного пакета санкцій проти РФ з метою протидії агресивним намірам Кремля» - сказав він.

Нагадаємо, раніше Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що у разі провалу переговорів з Росією Вашингтон готовий ввести санкції.

Пізніше стало відомо, що в США обговорюється можливість нових санкцій, спрямованих проти російської фінансової системи, що стане для Москви важким ударом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: