У разі російської агресії військові захищатимуть Україну до останньої краплі крові – Залужний

Читать на русском
Українські військові й так стримують російську агресію на Донбасі протягом восьми років і за ці роки вони набралися досвіду
Валерій ЗалужнийFacebook

У разі збройної російської агресії проти України військовослужбовці Збройних сил захищатимуть державу до останньої краплі крові.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у коментарі Sky News.

«У мене є Батьківщина, яку я повинен захищати. У нас є Збройні сили, які повинні бути готові захищати нашу країну. Ми взагалі ні на кого не збираємося нападати. Але ми будемо захищати свою землю до останньої краплі крові» - заявив він.

Новий європейський порядок: про що домовлятимуться НАТО та РФЦього тижня США, НАТО та країни ЄС намагаються шляхом переговорів з РФ зняти фактор військової напруги біля кордонів з Україною. Чого чекати від перемовин НАТО з РФ з українського питання –аналізував політолог Олександр Радчук.

Залужний додав, що він свою місію - підготовку ЗСУ до відбиття російської агресії - він виконує добре. Українські військові й так стримують російську агресію на Донбасі протягом восьми років і за ці роки вони набралися досвіду.

Нагадаємо, раніше глава офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що більше 90% громадян захищатимуть країну у разі повномасштабного вторгнення російських військ.

11 січня в Західному окрузі Росії почалися масштабні військові навчання біля українського кордону, а саме - у Воронезькій, Бєлгородській, Брянській і Смоленській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: