Стало відомо, де зараз знаходиться Назарбаєв

Читать на русском
Перший президент Казахстану, лідер нації Нурсултан Назарбаєв, перебуває в столиці Казахстану, запевнили в його пресслужбі.
фото - akorda.kz

Перший президент Казахстану лідер нації Нурсултан Назарбаєв знаходиться в столиці Казахстану. Також він підтримує зв'язок із президентом країни Касим-Жомартом Токаєвим.

Про це повідомила прессекретар лідера нації Айдос Укібай у суботу, 8 січня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Єлбаси (лідер нації – ред.) знаходиться у столиці Казахстану місті Нур-Султані. Просимо не поширювати свідомо неправдиву та спекулятивну інформацію. Єлбаси проводить низку консультативних зустрічей і перебуває на прямому зв'язку з президентом Казахстану Касим-Жомартом Токаєвим», - сказала Укібай.

«Також у Нурсултана Назарбаєва відбулося кілька телефонних розмов із главами дружніх Казахстану держав», - додала вона.

«Єлбаси закликає всіх згуртуватися навколо президента Казахстану для подолання поточних викликів та забезпечення цілісності нашої країни», - наголосила секретар.

Нагадаємо, напередодні ЗМІ повідомили, що колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв та його дочки зі своїми сім'ями залишили країну на тлі протестів.

Сьогодні стало відомо, що у Казахстані затримали колишнього голову Комітету національної безпеки Каріма Масімова за підозрою у держзраді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: