Справа Порошенка: оприлюднено докази арешту активів «Прямого» та «5 каналу»

Читать на русском

Ігор Головань, який є адвокатом п'ятого президента Петра Порошенка, оприлюднив витяг з ухвали суду про арешт активів телеканалів «Прямий» та «5 канал», а також відповідний витяг з прокурорського клопотання.

Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

«Не арештовували, брешуть, активів «Прямого» і «5 каналу». Ось же скріншот Ухвали про арешт, а нижче скріншот прокурорського клопотання, яке Її честь Бортницька у свою ухвалу разом з помилками і «очєпятками» переписала. А там чорним по білому: ДП «ТРК» НБМ – Запоріжжя» та ТОВ Телекомпанія «Автор ТВ». Компанії, що мають прямий стосунок до трансляції програм опозиційних телеканалів», – йдеться у повідомленні Голованя.

Згідно зі словами адвоката, частки Порошенка у капіталі цих юридичних осіб давно немає.

«Петро Порошенко давно і публічно передав ці активи ТОВ «Вільні медіа», засновниками якого є десяток відомих журналістів і народних депутатів. Тобто, прокурори і суддя умисно наклали арешт на медіаактиви, що вже не належать Петру Порошенку», – наголосив Головань.

Він також додав, що в документі замість коду ТОВ Телекомпанія «Автор ТВ» вказано код іншого актива ТОВ «Вільні медіа» – ТОВ «ТРК «Експрес-інформ».

Заарештовано все майно ПорошенкаПечерський районний суд Києва наклав арешт на все майно колишнього президента України, нардепа Петра Порошенка.

Нагадаємо, що ДБР прояснило ситуацію щодо активів телеканалів «Прямий» та «5 канал».

Раніше ми повідомляли, що Печерський районний суд Києва 6 січня за клопотанням Офісу генпрокурора заарештував усе майно Порошенка у справі про державну зраду та допомогу терористам «Л/ДНР».

При цьому за день до цього Порошенко заявив, що 17 січня повернеться до Києва, щоб прийти до суду та провести зустріч із генеральним прокурором.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: