Арешт майна Порошенка: ДБР прояснило ситуацію щодо активів телеканалів «Прямий» та «5 канал»

Читать на русском
Печерський райсуд Києва заарештував лише те майно Порошенка, яке належить йому на підставі даних реєстрів. Активи 5 каналу та Прямого рішення не торкнулося.
Петро Порошенкоfacebook.com/petroporoshenko

Печерський райсуд Києва заарештував лише те майно колишнього президента Петра Порошенка, яке належить йому на підставі даних реєстрів. Активи телеканалів «Прямий» та «5 канал» сюди не входять.

Про це повідомила пресслужба ДБР у п'ятницю, 7 січня.

Заарештовано все майно ПорошенкаПечерський районний суд Києва наклав арешт на все майно колишнього президента України, нардепа Петра Порошенка.

У бюро наголошують, що можлива інформація у ЗМІ про арешт активів «Прямого» та «5 каналу», власників яких є медіахолдинг «Вільні медіа», є неправдивою.

«Арешт на корпоративні права на зазначені канали та їх активи не накладався. Наголошуємо, що у зв'язку із ухваленням судового рішення будь-яких обмежень діяльності засобів масової інформації не сталося», - йдеться у повідомленні.

У ДБР уточнили, що арешт накладено виключно на майно, корпоративні права, власником яких згідно з реєстрами є нардеп «Європейської Солідарності» Петро Порошенко.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 6 січня за клопотанням Офісу генпрокурора заарештував усе майно Порошенка у справі про державну зраду та допомогу терористам «Л/ДНР».

При цьому за день до цього Порошенко заявив, що 17 січня повернеться до Києва, щоб прийти до суду та провести зустріч із генеральним прокурором.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: