У РФ заявили про завершення навчань на українському кордоні

Читать на русском
Південний військовий округ російської армії повертає 10 тисяч військових в місця постійної дислокації після місяця військових навчань.
Ілюстративне фотоReuters

Міноборони Росії в суботу, 25 грудня, оголосило про завершення військових навчань на півдні країни.

Про це йдеться на сайті російського відомства.

Зазначається, що у зв'язку із цим, понад 10 тисяч військових повернуться до пунктів постійної дислокації.

Епоха ультиматумів: як нагнітається напруженість довкола УкраїниМіністр оборони Російської Федерації звинуватив Україну у спробах використати заборонену зброю.

«У військах Південного військового округу (ПВО) завершився етап бойового злагодження відділень, екіпажів та розрахунків у мотострілецьких з'єднаннях, військових частинах родів військ та спеціальних військ. Понад 10 тис. військовослужбовців у складі підрозділів здійснять марші в пункти постійної дислокації з території загальновійськових полігонів», - йдеться у повідомленні.

При цьому, у міністерстві стверджують, що на полігонах в Астраханській, Волгоградській та Ростовській областях, на Ставропіллі та Кубані, на Кавказі, в анексованому Криму, а також на окупованих територіях Грузії - Абхазії і Південній Осетії - місяць тривали «заняття з бойової підготовки».

Нагадаємо, що Пєсков прокоментував ймовірність нападу Росії на Україну.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

Також, за даними Ради безпеки та оборони України, Росія зосередила 122 тисячі військових в межах 200 кілометрів від кордону.

Раніше у ТКГ оцінили шанси обміну полоненими між РФ і Україною до кінця 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: