У Києві відбудуться навчання НАТО з кібербезпеки: Стефанішина розповіла подробиці

Читать на русском
Вона додала, що координує цей процес і пишається тим, що Україна вперше стане країною, яка прийматиме всі країни Альянсу, всі команди.
Слово і діло

На початку наступного року в Україні відбудуться міжнародні навчання НАТО з питань кібербезпеки.

Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомила віцепрем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

«Ми очікуємо, що вже на початку 2022 відбудуться міжнародні натовські навчання з питань кібербезпеки. Вони відбудуться в Україні, безпосередньо у Києві... Торік українська команда Державної служби спеціального зв'язку виграла ці навчання», - розповіла Стефанішина.

Вона додала, що координує цей процес і пишається тим, що Україна «вперше стане країною, яка прийматиме всі країни Альянсу, всі команди».

«І ці навчання відбудуться безпосередньо на території України», – наголосила представник уряду.

Нагадаємо, у вівторок, 14 грудня, Рада ухвалила законопроект про допуск іноземних військових в Україну для участі у багатонаціональних навчаннях у 2022 році.

Також зазначимо, що Зеленський озвучив очікування від НАТО наступного року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: