Резніков назвав кількість військових навчань в Україні в 2022 році

Читать на русском
Резніков також відзначив зусилля іноземних фахівців з тренувальних місій в Україні та висловив бажання, щоб місії розширилися
Олексій РезніковМіноборони України

Збройні Сили України продовжують підвищувати професіоналізм завдяки проведенню військових навчань на своїй території та участі у закордонних військових навчаннях. Зокрема, у 2022 році на території України відбудеться 10 міжнародних навчань, також ЗСУ візьмуть участь у 16 подібних заходах за кордоном.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков, 17 грудня повідомляє Міністерство оборони України.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

«Постійний обмін досвідом – це один з кращих способів підвищення професіоналізму. Вже з наступного року планується активізувати взаємодію за програмою постійного структурованого співробітництва у сфері безпеки та оборони ЄС в інтересах посилення можливостей Збройних сил України» - розповів він.

Резніков також відзначив зусилля іноземних фахівців з тренувальних місій в Україні (JMTG-U, ORBITAL, UNIFIER, литовська місія) і заявив, що хотів би розширити число військспеців в Україні.

Нагадаємо, що 14 грудня Рада прийняла законопроєкт про допуск іноземних військових в Україну для участі в багатонаціональних навчаннях у 2022 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: