Стало відомо, скільки регіонів України залишаються у червоній зоні

Читать на русском

В Україні станом на ранок поточної доби, 12 грудня, у червоній карантинній зоні залишаються 10 областей. У жовтій зоні – Київ та 12 областей, у помаранчевій – два регіони.

Про це свідчать дані МОЗ.

Зазначається, що у червоній зоні карантину перебувають Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

До жовтої зони, окрім Києва, увійшли: Дніпропетровська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Чернівецька області.

В помаранчевій зоні залишаються Донецька та Закарпатська області.

При цьому, рівень захворюваності на COVID-19 при визначеному показнику 75 на 100 тис. населення станом на 11 грудня по країні становив 360 на 100 тис. населення.

Станом на минулу добу, 11 грудня, рівень госпіталізацій по країні становив 41,7 при визначеному показнику 60 на 100 тис. населення. Цей показник перевищений тільки в одній області - Закарпатській, де він становив 60,4.

Водночас, у жодному регіоні не перевищено показник завантаженості ліжок із киснем, відведених для лікування хворих на COVID-19.

Пандемія COVID-19: що відомо про штами коронавірусуЯкі штами коронавірусу викликають найбільше занепокоєння та які у них є особливості – на інфографіці.

Нагадаємо, що за минулу добу одужань від коронавірусу в Україні більше, ніж заражень.

Раніше стало відомо, скільки грошей Світовий банк виділив Україні на боротьбу з COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: