Київ та ще вісім областей залишають «червону» зону карантину

Читать на русском
Червона зона адаптивного карантину скорочується майже наполовину вже із завтрашнього дня, 7 грудня. Які області вийшли з неї – повідомили у Кабміні.
Олег НемчіновФото Слово і діло

Сьогодні відбулося позачергове засідання Держкомісії з питань ТЕБ ​​та НС. На ньому було ухвалено рішення – «червона» зона скорочується майже наполовину вже із завтрашнього дня.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов у понеділок, 6 грудня, у Telegram.

COVID-19 в Україні: чи пішла на спад хвиля захворюваності і чого чекати у грудніЯк змінилася ситуація з коронавірусом в Україні, які області можуть вийти з червоної зони і коли чекати на нову хвилю захворюваності – у матеріалі.

Відразу вісім областей та столиця перестануть бути «червоними» з 7 грудня і стануть «жовтими».

«За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 7 грудня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва», - написав міністр.

Немчінов також нагадав, що з 6 грудня посилили правила карантину у «жовтій» зоні. Вони насамперед торкнуться невакцинованих.

Нагадаємо, в Україні за добу одужало від COVID удвічі більше людей, ніж захворіло. У МОЗ заявили, що рівень захворюваності йде на спад майже місяць поспіль.

Раніше було озвучено прогноз, що хвиля коронавірусу залишить Україну до Нового року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: