В Україні розширилася одна із зон адаптивного карантину

Читать на русском
В Україні розширилася жовта зона адаптивного карантину - там тепер 5 областей. У помаранчевій - 1, а решта 19 - у червоній зоні.
Слово і діло

Станом на ранок понеділка, 6 грудня в Україні розширилася «жовта» зона адаптивного карантину.

Як повідомляє Міністерство охорони здоров'я, сьогодні до неї увійшла Закарпатська область, таким чином у списку 5 областей: Тернопільська, Кіровоградська, Чернівецька, Харківська і Закарпатська область.

Пандемія COVID-19: що відомо про штами коронавірусуЯкі штами коронавірусу викликають найбільше занепокоєння та які у них є особливості – на інфографіці.

У «помаранчевій» зоні - лише Полтавська область.

А «червона» - налічує 19 регіонів: м.Київ, Вінницька область, Волинська область, Дніпропетровська область, Донецька область, Житомирська область, Запорізька область, Івано-Франківська область, Київська область, Луганська область, Львівська область, Миколаївська область, Одеська область, Рівненська область, Сумська область, Херсонська область, Хмельницька область, Черкаська область, Чернігівська область.

Нагадаємо, в Україні почали діяти жорсткіші правила карантину навіть для «жовтої» зони». Зміни торкнулися і сертифікатів про вакцинацію. Які основні моменти слід знати про посилення карантину - читайте тут.

Крім того, «Слово і діло» зібрало все, що відомо про новий штам «Омікрон» та інші мутації коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: