У центрі Києва відбувається мітинг, урядовий квартал перекрито

Читать на русском
Сьогодні увечері, 1 грудня, у центрі столиці на Майдані Незалежності о 19.00 розпочалася акція «Захист Україну – зупини переворот!».
фото УП

Сьогодні увечері, 1 грудня, у центрі столиці на Майдані Незалежності о 19.00 розпочалася акція «Захисти Україну – зупини переворот!».

Про це повідомляє кореспондент УП із місця подій.

План «Шатун» і «путч Порошенка»: держперевороти, що не відбулисяВ Україні вже неодноразово за останні роки повідомляли про підготовку держперевороту. Був план Шатун, план Савченко та Рубана, тепер президент каже, що до перевороту може бути причетний Ахметов.

Відомо, що активісти прийшли на Майдан до стелі Незалежності, з кожною хвилиною їх збирається дедалі більше. Організатори встановили сцену та звукову апаратуру. Зі сцени планується виступ громадських активістів, учасників Революції Гідності, організаторів.

Станом на 19:00 на Майдані та Хрещатику зібралося близько 2 тисяч осіб. За правопорядком стежитимуть поліція та Нацгвардія - офіційно їх працює більш ніж 4,5 тисячі осіб.

У зв'язку із заходами поліція частково перекрила урядовий квартал. На перетині Інститутської та Садової кордон поліції, людей пускають, лише оглянувши особисті речі. До вулиці Банкової прохід відкритий.

Біля Головпоштамту в районі Хрещатика збираються молоді люди у масках.

Раніше повідомлялося про те, що у середу, 1 грудня, у центрі Києва можливе обмеження руху транспорту через проведення масових заходів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: