Держдеп США контактує із Зеленським після повідомлення про підготовку перевороту в Україні – ЗМІ

Читать на русском
Чиновники Держдепартаменту з'ясовують в українського уряду і Зеленського подробиці щодо можливої спроби держперевороту в Україні
Держдепартамент СШАLIGA.net

Чиновники Державного департаменту США обговорюють з українським урядом і президентом Володимиром Зеленським інформацію, озвучену ним на пресконференції, щодо можливої підготовки державного перевороту в Україні.

Про це написала американська журналістка Кайлі Етвуд, посилаючись на коментар помічниці Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Карен Донфрід.

Пресмарафон Зеленського «30 запитань президенту»: головнеПресмарафон Володимира Зеленського 26 листопада 2021 року. Читати та дивитися онлайн на Слово і діло.

«Ми підтримуємо зв'язок з українським урядом, щоб обговорити це далі, і ми працюємо над отриманням додаткової інформації», - заявила журналістам головний дипломат Держдепартаменту по Європі Карен Донфрід сьогодні вранці після заяви президента Зеленського про те, що планується державний переворот» - написала Етвуд.

Зазначимо, 26 листопада під час пресмарафону Зеленський заявив про підготовку перевороту в Україні за участю олігарха Ріната Ахметова. Водночас він підкреслив, що переворот, який планувався на початок грудня, готує не сам Ахметов, але «його залучення обговорюється в Україні та Росії».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: