Погрожують звільнити і женуть з комітетів: Разумков розповів, на кого з членів його МФО тиснуть

Читать на русском
Разумков розповів, що двох колишніх членів фракції СН намагаються вигнати з комітетів Ради, а багатьом іншим погрожують звільненнями їхніх рідних і близьких
Дмитро РазумковВідкрите джерело

Майже на всіх членів міжфракційного об'єднання «Розумна політика» чинить тиск чинна влада. Зокрема, особливо сильно тиснуть на колишніх «слуг народу» Артема Дмитрука і Людмилу Буймістер.

Про це заявив колишній спікер Верховної Ради в ефірі телеканалу «Україна 24».

До яких ще міжфракційних об'єднань входять депутати з МФО РазумковаДо яких ще міжфракційних об'єднань входять депутати з МФО Розумна політика під керівництвом Дмитра Разумкова.

«Двох колег зараз намагаються вигнати з комітетів – Дмитрука і Буймістер... До інших колег йдуть телефонні дзвінки і їм кажуть - якщо ти не вийдеш з МФО, ми звільнимо твого родича з тієї чи іншої посади. Це низько, але час розставить все на свої місця, і за кожну дію потрібно буде відповідати - як за хороше, так і за погане. Всі знають, що у мене хороша пам'ять» - заявив він.

Нагадаємо, що раніше Разумков вже заявляв, що на членів його МФО чиниться тиск з боку влади. На той момент міжфракційне об'єднання Разумкова було ще в стадії створення.

8 листопада Дмитро Разумков опублікував список з 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання «розумна політика». Переважна частина з них - це депутати від СН.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: