Стефанчук про позбавлення Разумкова мандата: питання не стоїть на порядку денному з'їзду партії

Читать на русском
Голова ВР Руслан Стефанчук прокоментував інформацію про те, чи збирається сьогодні партія Слуга народу на з'їзді позбавити мандата колишнього спікера Ради Дмитра Разумкова.
Руслан Стефанчукrada.gov.ua

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук прокоментував інформацію про те, чи збирається сьогодні партія «Слуга народу» на з'їзді позбавити мандата колишнього спікера Ради Дмитра Разумкова.

Так, коментуючи питання щодо існування намірів позбавити депутатського мандата Разумкова, Стфанчук заявив, що чув таку інформацію лише зі ЗМІ, пише Укрінформ.

Мандати на стіл: хто і як може позбавити нардепів повноваженьЧи наважиться фракція Слуга народу позбавити депутатських мандатів народних обранців, не згодних із позицією монобільшості – аналізував політолог Олександр Радчук.

«За тієї інформації, яка є у мене, це питання не стоїть на порядку денному на засіданні партії «Слуга народу». А далі дивитимемося, як воно проходитиме», - сказав він сьогодні на брифінгу в Раді.

Нагадаємо, у понеділок, 15 листопада, відбудеться з’їзд партії «Слуга народу». Головним питанням стане обрання її нового глави замість Олександра Корнієнка, призначеного на посаду першого заступника ВР. Крім того, очікується низка політичних заяв та звернень, внесення змін до статуту партії та керівних органів.

Корнієнко пропонуватиме на посаду голови партії СН кандидатуру Олени Шуляк.

Раніше голова фракції СН Давид Арахамія також повідомляв, що на з'їзді партії «Слуга народу» не планується забирати мандат у Разумкова.

Водночас, Олександр Корнієнко заявляв, що на з'їзді СН розглянуть питання про позбавлення мандата Разумкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: