ДТП з Infiniti у Харкові: експертиза визначила, хто вів машину

Читать на русском
У Харкові провели експертизу із зразками ДНК, і вона показала, хто був за кермом автомобіля Infiniti під час смертельної аварії на проспекті Гагаріна.
facebook.com/police.kharkov

У Харкові під час смертельної аварії на проспекті Гагаріна за кермом автомобіля Infiniti був 16-річний водій Микола Харківський.

Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко у п'ятницю, 19 листопада.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«Згідно з висновком молекулярно-генетичної експертизи, зразки ДНК матеріалів з подушки безпеки авто збігаються із зразками ДНК матеріалів, відібраних у 16-річного водія. Таким чином, у сукупності з допитом свідків, що перебували в автомобілі, підтверджується той факт, що за кермом у момент ДТП знаходився саме 16-річний водій», - сказав Чубенко.

Нагадаємо, 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався в Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, троє пасажирів Infiniti потрапили до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права на внесення застави. Суд призначив підлітку примусову здачу зразків крові для аналізу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: