Смертельна ДТП у Харкові: поліція затримала 16-річного водія

Читать на русском
У Харкові в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської сталася аварія, внаслідок якої одна людина загинула, а ще троє - постраждали. Правоохоронці затримали 16-річного водія, що спричинив ДТП.

Поліція затримала 16-річного водія, що вчора спричинив ДТП у Харкові. Як відомо, одна людина загинула, а ще троє - постраждали.

За інформацією правоохоронців, 16-річний водій «Інфініті» намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся і іншою машиною.

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

«За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження. У результаті ДТП загинув 58-річний кермувальник автомобіля «Шевроле». Троє пасажирів «Інфініті» наразі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні. Водій «Інфініті» затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», - повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

У поліції також повідомили, що у водіїв обох транспортних засобів ознак алкогольного сп’яніння не виявили.

Нагадаємо, у Харкові в районі перехрестя вулиці Одеської та проспекту Гагаріна у вівторок, 26 жовтня, сталася масштабна ДТП.

Раніше в Харкові у кривавій дорожньої аварії восени 2017 року загинули шестеро людей, ще п'ятеро постраждали. Тоді були обвинувачені водії автомобілів, які після зіткнення між собою вилетіли на тротуар і знесли натовп пішоходів, - Олена Зайцева і Геннадій Дронов.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: