ДТП у Харкові: у водія Infiniti візьмуть кров на аналіз примусово

Читать на русском
16-річний водій Infiniti, який учинив смертельну аварію, відмовився здати кров добровільно, але тепер експертизу призначив суд.
facebook.com/police.kharkov

Суд призначив примусове вилучення зразків крові у 16-річного Миколи Харківського, який влаштував смертельну ДТП у Харкові. Здати її добровільно він не погодився.

Про це у п'ятницю, 5 листопада, заявив адвокат Масі Найєм, засновник юридичної компанії «Міллер», яка представляє інтереси потерпілої сторони.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«У Миколи Харьківського примусово відберуть кров для проведення еспертиз. Поліція зробила те, що потрібно було: звернулась до суду з відповідним клопотанням. Сьогодні клопотання суд задовольнив та дозволив слідчому примусове відібрання зразків крові підозрюваного», – написав Найєм у Facebook.

Адвокат нагадав, що зразки крові потрібні для порівняльного аналізу у низці спецекспертиз. При цьому після аварії минуло більше десяти днів.

Нагадаємо, 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права на внесення застави.

У прокуратурі повідомляли, що аналізи сечі на алкоголь та наркотики були негативними (наявність цих речовин не виявили). При цьому здати кров Микола відмовився.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: