ДТП у Харкові: суд оштрафував 16-річного водія Infiniti

Читать на русском
Дзержинський райсуд Харкова оштрафував Миколу Харківського, підозрюваного у скоєнні смертельної аварії за порушення правил дорожнього руху.
facebook.com/police.kharkov

Дзержинський районний суд Харкова оштрафував Миколу Харківського, якого підозрюють у скоєнні смертельної аварії за порушення правил дорожнього руху. Раніше підліток попався на перевищенні швидкості.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Штраф накладено за порушення правил дорожнього руху до смертельної аварії. На хлопця раніше вже було складено два адмінпротоколи.

Так, сьогодні суддя розглянула дві справи, коли Микола Харківський перевищив швидкість і керував автомобілем Dodge без прав водія, і винесла рішення.

У результаті підлітка засудили до штрафів у 340 гривень та у 3,4 тисячі гривень за двома адмінпротоколами (ст. 122 Порушення швидкісних обмежень та ст. 126 Управління транспортним засобом особою, яка не має такого права).

Також йому доведеться сплатити судовий збір 450 гривень.

В обох випадках суддя обрала максимальну суму штрафу.

Нагадаємо, 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, троє пасажирів Infiniti потрапили до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права на внесення застави. Суд призначив підлітку примусове вилучення зразків крові для аналізу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: