ДТП у Харкові: подробиці про стан постраждалих пасажирів Infiniti

Читать на русском
Віцемер Харкова розповіла про стан постраждалих пасажирів масштабної ДТП на проспекті Гагаріна. Усі троє зараз у лікарні.
фото objectiv.tv

Троє пасажирів автомобіля Infiniti, які отримали травми внаслідок масштабної аварії на проспекті Гагаріна у Харкові, наразі перебувають у міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Про це сьогодні на брифінгу повідомила віцемер з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, повідомляє місцеве видання «Об'єктив».

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

«Постраждав хлопець 19 років – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забій голови, вивих плеча, забій тулуба. На лікуванні», – сказала віцемер.

У 16-річної дівчини - закритий перелом лівого стегна, забій м'яких тканин голови тулуба. Вона також на лікуванні, її стан стабільний.

Ще один постраждалий – хлопець 19 років. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, удар голови, шиї, закритий перелом ключиці.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) ККУ.

16-річного водія Infiniti затримали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: