Суд зобов'язав привести свідка у справі ексзаступника прокурора Кіровоградщини

Читать на русском
Антикорупційний суд вирішив зобов'язати Національне бюро здійснити привід свідка у справі за обвинуваченням колишнього прокурора.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і діло»

Вищий антикорупційний суд зобов'язав здійснити привід свідка в межах кримінального провадження за обвинуваченням колишнього заступника прокурора Кіровоградської області Олексія Варакіна у наданні неправомірної вигоди.

Таке рішення 9 листопада ухвалив слідчий суддя ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Здійснити привід свідка в судове засідання на 12 листопада 2021 року об 11:30 до зали судових засідань Вищого антикорупційного суду. Виконання цієї ухвали доручити Національному антикорупційному бюро України. Контроль за виконанням приводу покласти на прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу генерального прокурора», – йдеться в рішенні.

Як відомо, у січні 2017 року Генеральна інспекція Генеральної прокуратури України затримала на той час заступнику прокурора Кіровоградської області Варакіна. Його затримали під час передачі хабара в розмірі 1000 доларів військовому прокурору Кіровоградського гарнізону Південного регіону України за неподання останнім апеляційної скарги на рішення господарського суду Кіровоградської області. Цим рішенням відмовили в задоволенні позову військового прокурора Кіровоградського гарнізону про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки укладеного у 2010 році між Кіровоградською міською радою та фізичної особи підприємцем.

Раніше у цій справі антикорупційний суд відмовився призначити додаткову експертизу звукозаписів.

Нагадаємо, антикорупційний суд не призначив додаткову експертизу у справі Інституту титану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: