ВАКС не призначив експертизу ексзаступнику прокурора Кіровоградщини

Читать на русском
Антикорупційний суд розглянув і відмовив у задоволенні клопотання захисника обвинуваченого ексзаступника обласного прокурора.
Олексій Варакінфото: sv-drozdova.com

Вищий антикорупційний суд не призначив експертизу звукозапису в межах кримінального провадження за обвинуваченням колишнього заступника прокурора Кіровоградської області Олексія Варакіна у наданні неправомірної вигоди.

Таке рішення 30 серпня ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Захисник Варакіна подав до суду клопотання про призначення судової експертизи звукозапису. Однак судді йому відмовили.

«У задоволенні клопотання обвинуваченого (Олексія Варакіна – ред.) про призначення судової експертизи звукозапису у кримінальному провадженні – відмовити», – йдеться в рішенні.

Як відомо, у січні 2017 року Генеральна інспекція Генеральної прокуратури України затримала на той час заступнику прокурора Кіровоградської області Варакіна. Його затримали під час передачі хабара в розмірі 1000 доларів військовому прокурору Кіровоградського гарнізону Південного регіону України за неподання останнім апеляційної скарги на рішення господарського суду Кіровоградської області. Цим рішенням відмовили в задоволенні позову військового прокурора Кіровоградського гарнізону про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки укладеного у 2010 році між Кіровоградською міською радою та фізичної особи підприємцем.

Нагадаємо, антикорупційний суд не призначив додаткову експертизу у справі Інституту титану. Також ВАК не призначив експертне дослідження у справі двох теплоелектроцентралей, власниками яких є брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: