На з'їзді «Слуги народу» можуть обговорити виключення з партії деяких депутатів-нардеп

Читать на русском
Нардеп заявила, що у Разумкова мандат відбирати не будуть, але деяких інших депутатів СН може осягнути виключення з партії
Олена МошенецьFacebook

На з'їзді партії «Слуга народу» обговорюватимуть виключення з партії деяких народних депутатів. Однак це буде не кандидатура Дмитра Разумкова - його ніхто не збирається позбавляти мандата нардепа.

Про це заявила народний депутат від СН [Олена Мошенець в ефірі телеканалу «Україна 24».

_«На з'їзді партії в понеділок зміниться голова партії. Не виключено, що будуть додаткові зміни, зокрема в керівних органах партії. Що стосується фракції, можу сказати лише про те, що будуть розглядатися нові винятки зі складу нашої фракції, вони будуть тільки розглядатися. Якщо це станеться, має бути відповідне голосування. Якщо голосів вистачить, то не виключаю, що хтось покине лави нашої політичної сили в парламенті», - сказала вона.

Мандати на стіл: хто і як може позбавити нардепів повноваженьЧи наважиться фракція Слуга народу позбавити депутатських мандатів народних обранців, не згодних із позицією монобільшості – аналізував політолог Олександр Радчук.

Шахрай спростувала інформацію про те, що на з'їзді спробують відібрати мандат в ексспікера Ради Разумкова.

«Що стосується Дмитра Разумкова, це точно не Дмитро Разумков, це Інші наші колеги. Принаймні на порядку денному я не бачу питання, що саме Разумкова хтось планує позбавити мандата. Мені взагалі здається, що тема навколо Разумкова трохи роздута всілякими потенційними можливостями залучати до нього увагу. Ми повинні рухатися далі, а не зупинятися на колишніх, які намагаються утримати увагу біля себе» - заявила нардеп.

Нагадаємо, раніше голова парламентської фракції СН Давид Арахамія заявив, що на з'їзді партії не планується забирати мандат народного депутата у колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: