«Редколегія» на Skrypin.ua: скандал за участю «Суспільного» та падіння рейтингу Зеленського

Читать на русском

У Редколегії 22 жовтня ведучі разом з гостями студії обговорюватимуть головні теми тижня, що минає.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Катерина Супрун і Роман Скрипін обговорюватимуть головні теми цього тижня разом з Олександром Мартиненком (Інтерфакс-Україна) та Дмитром Крапивенком ( «Український Тиждень»).

Темами сьогоднішнього ефіру стануть:

  • падіння рейтингу президента Володимира Зеленського
  • скандал Суспільного з Офісом президента

Рейтингові змагання, влада VS медіа. Хто кого?skrypin.ua

Нагадаємо, цього тижня рейтинг президента України Володимира Зеленського знизився після того, як до списку потенційних кандидатів увійшов колишній спікер Верховної ради Дмитро Разумков.

Ще один місяць роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянки«Слово і діло» пропонує подивитися, які обіцянки вдалося виконати протягом місяця роботи в ОПУ, а які ‒ ні.

7 жовтня Рада відкликала Разумкова з посади голови парламенту. У залі набрали 284 голоси «за». Після своєї відставки Разумков заявив, що в парламенті з'явилася нова коаліція - «Слуга народу» і «Батьківщина».

Ведуча ток-шоу Зворотний відлік на телеканалі UA: Перший Мирослава Барчук заявила про те, що Офіс президента «давно і жорстко контролює присутність на ефірах народних депутатів від фракції «Слуга народу».

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відкинув звинувачення Барчук у тиску Офісу президента на «UA: Перший», але не виключив прагнення команди президента в «узгодженої інформаційної позиції».

Президент Володимир Зеленський назвав «хайп» звинувачення телеведучої телеканалу UA: Перший в контролі з боку Офісу президента присутності на ефірах народних депутатів від фракції «Слуга народу».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: