У Раді хочуть створити групу щодо внесення змін до парламентського регламенту

Читать на русском
До складу робочої групи увійдуть як народні депутати, так і деякі керівники Верховної Ради. Хто саме це буде - поки не відомо
Олександр Корнієнкоsluga-narodu.com

У Верховній Раді України планується створити групу депутатів, яка займатиметься внесенням змін до регламенту парламенту країни. Ініціаторами створення такої групи вступило монобільшість «Слуги народу».

Про це заявив глава СН, перший віцеспікер Олександр Корнієнко в коментарі журналістам, повідомляє УНІАН.

Мандати на стіл: хто і як може позбавити нардепів повноваженьЧи наважиться фракція Слуга народу позбавити депутатських мандатів народних обранців, не згодних із позицією монобільшості – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Ми наступного тижня... запустимо процес створення робочої групи і якісь дистанційні обговорення. У нас просто вже багато є накопичено всього, просто треба звести це в купу» - заявив він, додавши, що до складу робочої групи увійдуть як народні депутати, так і деякі керівники Верховної Ради.

Нагадаємо, що СН часто звинувачують у порушенні регламенту ВР. Так, відставка спікера парламенту - Дмитра Разумкова, за його ж словами, була проведена з грубими порушеннями регламенту. Втім, Разумков вирішив не звертатися до суду з цього приводу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: