Разумков розповів, з ким не буде об'єднуватися заради політичної кар'єри

Читать на русском
Разумков додав, що він взагалі не розглядає навіть умовну ймовірність таких політичних союзів.
Дмитро РазумковВідкрите джерело

Колишній спікер Верховної Ради, народний депутат без фракції Дмитро Разумков спростував інформацію про те, що після своєї відставки він може об'єднатися з Володимиром Гройсманом, Віталієм Кличком або Арсеном Аваковим для нового політичного проєкту.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Будь — який похід на вибори - це похід за перемогою. Це не Олімпіада, де головне - участь, а не результат. Тому я сподіваюся, якщо я буду бачити підтримку людей, то я піду реалізовувати все те, про що ми говоримо. У мене зараз немає переговорів з колегами. З іншого боку, я не думаю, що це реалістичний сценарій, про який зараз говорять. У кожного свій напрямок, у кожного своє бачення» - прокоментував він чутки про його можливе об'єднання з кимось.

Мінус один у команді президента: як парламент змінював спікераСпікеріада підійшла до логічного завершення. Замість Дмитра Разумкова головою парламенту став Руслан Стефанчук. Як це відбувалося – в матеріалі.

Разумков додав, що він взагалі не розглядає навіть умовну ймовірність таких політичних союзів.

«Я думаю, що і у Володимира Борисовича, і у Віталія Володимировича... кожен йде своїм шляхом. Арсен Борисович, мені здається, зараз не займається активною політичною діяльністю, щоб говорити про якісь проєкти. Але станом на сьогодні - з тими, кого ви перерахували, об'єднання навряд чи можливо» - пояснив він.

Нагадаємо, Верховна Рада 7 жовтня відкликала Разумкова з посади голови Парламенту. У залі набрали 284 голоси за його відставку. новим спікером Верховної Ради замість Разумкова став його колишній заступник - Руслан Стефанчук.

При цьому пізніше Разумков заявив, що багато «слуг народу» вибачилися перед ним за його відставку. А в «Слузі народу» не дали чіткої відповіді на питання, чи збираються вони відняти у Разумкова мандат нардепа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: