Буймістер прокоментувала своє виключення з фракції «Слуги народу» в Раді

Читать на русском
Буймістер заявила, що для лідерів СН, мабуть, було пріоритетніше вигнати з партії її, ніж Галину Третьякову, яка цинічно прокоментувала загибель нардепа Полякова
Людмила БуймістерУкраїнські новини

Народний депутат , яку 19 жовтня [виключили з фракції «Слуга народу», обрушилася з критикою на керівництво СН. Так, вона заявила, що вимагала вигнати з партії Галину Третьякову, яка потрапила у скандал, проте партійні лідери вирішили за краще вигнати з партії її.

Про це Буймістер заявила в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Було більше пріоритетно мене виключити з фракції, ніж пані Третьякову. І спасибі керівникам фракції, що я тепер не в одній фракції з пані Третьяковою, яку, до речі, я вимагала виключити з фракції та зняти з посади голови Комітету, тому що вважаю, що це просто нелюдяність, яка зашкалює» - сказала вона.

Нагадаємо, президентська фракція СН виключила депутата Людмилу Буймістер. Рішення фракції оголосив спікер ВР Руслан Стефанчук на засіданні у вівторок, 19 жовтня. Причиною стало те, що Буймістер не голосувала за відставку спікера ВР Дмитра Разумкова і за закон про олігархів президента Володимира Зеленського.

Водночас Галину Третьякову, яка потрапила в грандіозний скандал, коментуючи смерть нардепа Антона Полякова - після його загибелі Третьякова заявила, що «одним ворогом менше» - всього лише відсторонять від п'яти засідань. Всупереч вимозі великої кількості депутатів, позбавляти її верховенства в комітеті соцполітики, або виключати з партії лідери СН навіть не збираються.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: