Всі фракції просять відсторонити Третьякову від пленарних засідань – Арахамія

Читать на русском
Всі фракції ВР підписали лист для усунення нардепа СН Галини Третьякової від пленарних засідань Ради через її цинічне висловлювання про смерть депутата Антона Полякова.
Давид Арахаміяфото Українські новини

Всі фракції Верховної ради підписали листа до профільного комітету для усунення нардепа СН Галини Третьякової від пленарних засідань Ради через її цинічне висловлювання про смерть депутата групи «За майбутнє» Антона Полякова.

Про це повідомив глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в п'ятницю, 8 жовтня, передає Інтерфакс-Україна.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

«Ми сьогодні підписали від всіх фракцій лист на регламентний комітет з тим, щоб вони це розглянули і усунули її на п'ять днів від пленарних засідань», - сказав Арахамія на спільному брифінгу зі співголовою групи «За майбутнє» Тарасом Батенком в Раді.

У свою чергу Батенко додав, що глави всіх фракцій і груп українського парламенту, крім «Слуги народу», зібрали підписи і звернулися із закликом до голови Ради і керівнику регламентного комітету відкликати Третьякову з посади голови комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня у Києві було знайдено мертвим народного депутата Антона Полякова, якого одним з перших виключили зі «Слуги народу».

Попередньо, смерть наступила в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з позначкою «Природна смерть».

Сьогодні в Раді стало відомо, що нардеп Галина Третьякова в партійному чаті прокоментувала смерть Полякова фразою «одним ворогом менше».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: