Третьякову потрібно позбавити мандата за її висловлювання щодо покійного Полякова – нардеп

Читать на русском
Нардеп похмуро пожартував, що якщо керівництво СН застосує ті ж заходи, що при зборі голосів за відставку Разумкова, то Третьякова сама напише заяву
Андрій НіколаєнкоВідкрите джерело

Народного депутата Галину Третьякову від фракції «Слуга народу» потрібно позбавити депутатського мандата за її цинічне висловлювання про покійного нардепа Антона Полякова.

Про це заявив народний депутат Андрій Ніколаєнко в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Позбавити мандата ... Як це можна вирішити? Якщо Офіс Президента прийме таке рішення і застосує ті методи, які він застосовував для депутатів для збору голосів вчора за відставку Разумкова, то Галина напише із задоволенням і піде з Ради» - сказав він, коментуючи перспективу покарання Третьякової.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня у Києві був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков, якого одним з перших виключили зі «Слуги народу». Попередні висновки експертизи свідчать, що смерть настала в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

У зв'язку зі смертю Полякова нардеп від СН Галина Третьякова потрапила в серйозний скандал - в партійному чаті вона прокоментувала його смерть фразою «одним ворогом менше». Висловлювання Третьякової викликало величезне обурення. Глава фракції СН Давид Арахамія заявив, що є пропозиція відсторонити Третьякову від п'яти пленарних засідань. А голова депутатської групи «За майбутнє», членом якої був Поляков, Тарас Батенко, заявив, що представники всіх фракцій і депутатських груп, крім СН, підписали звернення з проханням позбавити Третьякову верховенства в комітеті соціальної політики.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: