Після скандалу Третьякова залишиться головою комітету ‒ Арахамія

Читать на русском
Нардеп Третьякова на смерть Антона Поялкова відреагувала скандального фразою. Слуги народу ще не обговорювали питання покарання Третьякової.
Слово і діло

Народний депутат від Слуги народу Галина Третьякова залишиться головою Комітету Верховної ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів після скандалу з висловлюванням про смерть свого колеги Антона Полякова.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у коментарі журналістам.

Повідомляється, що відповідаючи на питання журналістів про те, чи можливе зняття Третьякової з посади голови комітету Арахамія заявив, що ні.

«Мені здається, що ні... Було висловлювання, за висловлювання є покарання, яке визначено регламентом. Треба це покарання на неї накласти», - сказав Арахамія.

При цьому, він додав, що за слова він Третьякову засуджує і підтримує покарання у вигляді відсторонення її від участі в п'яти парламентських засіданнях.

Він також зазначив, що «слуги народу» на засіданні фракції це питання не обговорювали.

Нагадаємо, що всі фракції Верховної ради підписали листа до профільного комітету для усунення нардепа СН Галини Третьякової від пленарних засідань Ради.

Зазначимо, що в ніч на 8 жовтня у Києві було знайдено мертвим народного депутата Антона Полякова, якого одним з перших виключили зі «Слуги народу».

Раніше стало відомо, що нардеп Галина Третьякова в партійному чаті прокоментувала смерть Полякова фразою «одним ворогом менше».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: