Корнієнко пояснив, як «Слуга народа» реагуватиме на скандал з Третьяковою

Читать на русском
Поки що депутати підписали документ про відсторонення Третьякової від п'яти наступних пленарних засідань у Верховній Раді
Олександр Корнієнкоsluga-narodu.com

Голова політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко розповів, як партія реагуватиме на скандал за участю народного депутата Галини Третьякової, яка цинічно висловилася про смерть свого колеги, нардепа Антона Полякова.

Про це повідомляють Факти ICTV.

За його словами, поки що депутати підписали документ про відсторонення Третьякової від п'яти наступних пленарних засідань у Верховній Раді. Що стосується її подальшої долі - чи буде вона у складі фракції, що буде з її мандатом, чи планується знімати її з керівництва комітетом - це все обговорять на зборах партії 18 жовтня.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

«Потрібно зібратися, щоб фракція зібралася в понеділок і у форматі відвертому поговорити. Тому що насправді є різні думки. Чесно скажу, є люди, які моральну сторону засуджують, але по політичній стороні розходяться думки, що з цим робити. Далі я ще думаю, ми 18 числа обговоримо наступні якісь можливі кроки з цього питання» - пояснив Корнієнко.

Нагадаємо, нардеп від СН Галина Третьякова потрапила в серйозний скандал - в партійному чаті вона прокоментувала трагічну смерть нардепа Полякова фразою «одним ворогом менше».

Висловлювання Третьякової викликало величезне обурення. Глава фракції СН Давид Арахамія заявив, що є пропозиція відсторонити Третьякову від п'яти пленарних засідань. А голова депутатської групи «За майбутнє», членом якої був Поляков, Тарас Батенко, заявив, що представники всіх фракцій і депутатських груп, крім СН, підписали звернення з проханням позбавити Третьякову верховенства в комітеті соціальної політики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: