Буймістер прокоментувала своє можливе виключення зі «Слуги народу»: розмов про це не було

Читать на русском
Нардеп заявила, що в Трускавці їй про це ніхто нічого не говорив - навпаки, вона домовилася про зустріч з президентом Зеленським
Людмила БуймістерВідкрите джерело

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Людмила Буймістер, яка свого часу проголосувала проти закону про олігархів, заявила, що тільки з публікацій у ЗМІ дізналася про своє можливе виключення з фракції. За її словами, навіть розмов про такий варіант з нею ніхто не вів.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Я, як і вся країна, читаю новинні стрічки, коли вони з'являються після брифінгів пана Арахамії або пана Корнієнка. Але зі мною особистих розмов не було» - сказала вона.

Нардеп додала, що під час засідання в Трускавці вона розмовляла з президентом Володимиром Зеленським, який безумовно нічого не знав про наміри виключити її з фракції. Зеленський пообіцяв, що знайде час зустрітися з Буймістер.

«Ми домовилися про те, що ми зустрінемося, і я розповім не тільки, чому я голосувала червоною кнопкою по важливому законопроєкту... Я дам йому механізми в рамках закону. Так, вони будуть трохи складніше і трохи довше процедурно, але вони точно будуть законними та допоможуть зацементувати той результат боротьби, якого хоче досягти пан Зеленський. Він сказав, що ми найближчим часом знайдемо час, і я зараз чекаю підтвердження такої зустрічі» - зазначила вона.

Нагадаємо, депутатам від «Слуги народу» під час вечірки в Трускавці після другого дня засідань вручили жартівливі нагороди за певні досягнення. Нагороди виконані у формі статуетки «оскара», а сама церемонія отримала жартівливу назву «Слугам по заслугах».

Людмила Буймістер отримала нагороду «Червона кнопка року» - в тому числі й за голосування проти закону про олігархів. Після цього в деяких ЗМІ почали з'являтися публікації, що її готуються виключити з фракції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: