Третьякова не подала законопроєкт щодо контролю над будинками для літніх людей

Читать на русском
Нардеп Галина Третьякова провалила обіцянку подати до Верховної ради законопроєкт про контроль над будинками для людей похилого віку.
Слово і діло

Народний депутат від «Слуги народу» та голова комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова не подала до Верховної ради законопроєкт, який має врегулювати контроль за соціальними закладами опіки над літніми людьми.

Відповідну обіцянку нардеп дала 28 січня 2021 року, нагадує «Слово і діло».

Галина ТретьяковаНародний депутат України

«Я вважаю, що будинки з утримання людей похилого віку мають регулюватися. Треба повертати те, що було до 2017-2016 року, коли вони ліцензувалися. Ми зараз готуємо законопроєкт. Я не знаю, Міністерство соцполітики теж долучилися, але ми від народних депутатів будем теж подавати такий законопроєкт. Дайте час підготувати», – заявила тоді Третякова.

Протягом поточної сесії, з січня до серпня 2021 року, Галина Третякова зареєструвала 88 законопроєктів, проте жоден з них не стосувався питань ліцензування будинків для людей похилого віку.

Враховуючи це, обіцянка отримала статус «не виконано».

Втім зазначимо, якщо нардеп все таки подасть відповідний законопроєкт, статус обіцянки можна буде змінити на «виконано», оскільки точних термінів Третьякова не озвучила.

Нагадаємо, загалом народний депутат Галина Третьякова дала 111 обіцянок, 82 з яких наразі перебувають у процесі виконання. Водночас, невиконаних обіцянок у парламентарія 8, виконаних – 21.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: