В крові померлого депутата Полякова виявили алкоголь і метадон – нардеп

Читать на русском
У померлого нардепа Антона Полякова знайшли в крові алкоголь та метадон. Такі результати показала токсикологія.
Фото з відкритих джерел

У померлого нардепа Антона Полякова знайшли в крові алкоголь та метадон. Такі результати показала токсикологія.

Про це повідомила народна депутатка з фракції «Слуга народу» Галина Янченко.

Вона заявила, що має дані про результати токсикологічного дослідження крові нардепа Антона Полякова. Згідно з результатами, його смерть настала через одночасну дію на організм алкоголю та метадону.

«Смерть Антона Полкова наступила в результаті реакції алкоголю та метадону. За моєю інформацією, це показала токсикологія», – йдеться в повідомленні.

Помер нардеп Антон Поляков: що про нього відомоПомер нардеп групи За майбутнє Антон Поляков. Зібрали, що про нього відомо, і всі обставини смерті.

Зазначимо, що метадон – це наркотик, що заборонений у всіх країнах світу. Речовина викликає інтоксикацію та залежність. Він посилює ефект від вживання алкоголю.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня в Києві помер народний депутат Антон Поляков. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

Народний депутат від «Батьківщини» Валентин Наливайченко заявив, що раптова смерть Полякова виглядає дуже підозріло.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: