Шмигаль у Трускавці представив оновлену програму Кабміну

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на виїзному засіданні Слуги народу у Трускавці представив оновлену програму дій уряду.
Денис Шмыгальt.me/Denys_Smyhal

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на виїзному засіданні фракції партії «Слуга народу» представив оновлену програму діяльності уряду.

Про це повідомляє пресслужба КМУ в суботу, 2 жовтня.

Рік незатвердженій програмі Кабміну: скільки обіцянок встиг виконати урядКабмін Шмигаля вже рік працює за своєю другою програмою дій. Як вона виконується і чи планують подавати Раді третю програму.

За словами Шмигаль, до програми увійшли спільні напрацювання чиновників, парламентарів та представників Офісу президента, а також понад 500 залучених експертів.

«Документ включає найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів; громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань та понад 2000 заходів», - підкреслив прем'єр-міністр.

Він зазначив, що метою програми є, зокрема, сервіс для громадян, прогнозовані джерела фінансування, досягнення очікуваних результатів, контроль за виконанням.

Голова уряду також додав, що зміниться підхід до реалізації програми. Він передбачатиме якісне наповнення документа завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу і громадськості, а також використання ІТ-інструментів, необхідних для ефективного її виконання.

«В ІТ-інструмент вже внесені всі завдання, що стоять перед Кабінетом Міністрів та міністерствами, сотні показників та таймлайнів, що дозволять в режимі реального часу розуміти як досягаються результати», - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання в Трускавці 1-2 жовтня. У заході планують взяти участь президент Володимир Зеленський і представники ОПУ, Кабміну, СБУ і НАБУ.

Керівник фракції Давид Арахамія раніше підтвердив, що на засіданні у Трускавці обговорять нові відставки у Кабміні.

Раніше Шмигаль анонсував, що Кабінет міністрів восени планує подати на розгляд Верховної ради оновлену програму своїх дій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: