Уряд незабаром представить оновлену програму дій

Читать на русском
Кабмін восени планує подати на розгляд ВР оновлену програму своїх дій. Про це заявив Денис Шмигаль.
Денис Шмигальt.me/Denys_Smyhal

Кабінет міністрів восени планує подати на розгляд Верховної ради оновлену програму своїх дій.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на пре-конференції, у вівторок, 14 вересня.

Рік незатвердженій програмі Кабміну: скільки обіцянок встиг виконати урядКабмін Шмигаля вже рік працює за своєю другою програмою дій. Як вона виконується і чи планують подавати Раді третю програму.

«Є передвиборча програма, передвиборчі обіцянки, які лягли в основу Програми дій уряду, розробленої і затвердженої урядовою постановою. Зараз ми її відновили і, очевидно, цієї осені плануємо подавати на розгляд парламенту», - сказав він.

За його словами, оновлена ​​програма передбачає продовження виконання всіх передвиборчих обіцянок, а також вирішення актуальних питань.

Зокрема, мова йде про реформи в різних сферах і міжнародні зобов'язання держави.

«Зокрема земельна реформа, велика приватизація, також сьогодні активно розпочалася реалізація судової реформи, і так далі. Понад 20 реформ сьогодні в реалізації. З точки зору держави, це дуже важливі речі. Реформа газового ринку, реформа енергоринку. Вони сьогодні даються нам досить болісно, ​​і жоден попередній уряд, не проходив через ці речі, тому що це втрата політичного капіталу, але ми розуміємо, що з точки зору України, це дуже важливо. Ми робимо ці кроки», - додав Шмигаль.

Нагадаємо, у червні було рівно рік, як Кабмін Шмигаля затвердив свою другу програму дій. Перший документ в Раді жорстко розкритикували, другий нардепи теж не схвалили.

Останнім часом ЗМІ пишуть про те, що у Кабміні можливі відставки 3-4 міністрів. У «Слузі народу» розповіли, до кого з політиків майже немає питань.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: