Арахамія назвав причини, за якими ініційована відставка Разумкова

Читать на русском
За словами Арахамії, незамінних немає; Разумкова замінять, оскільки у нього виникли розбіжності з генеральною лінією партії
Давид АрахаміяВідкрите джерело

Відставка голови Верховної ради України Дмитра Разумкова була ініційована, оскільки у нього з'явилися розбіжності в думках з парламентською монобільшістю.

Про це заявив глава фракції «Слуги народу» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Спочатку був інцидент з Венеціанською комісією, на жаль, після цього наші суперечки стали публічними. Потім почалася, як всередині фракції називають - холодна регламентна війна. Ну, там маленькі дрібниці, які я навіть не хочу, чесно кажучи, соромно перед глядачами це виносити назовні... Крісло спікера фактично належить «Слузі народу». Чинний спікер був делегований туди від «Слуги народу» - заявив він.

За словами Арахамії, незамінних немає; Разумкова замінять, оскільки у нього виникли розбіжності з генеральною лінією партії, і так само може бути в майбутньому замінений будь-який член Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, 30 вересня стало відомо, що глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія почав процедуру збору підписів за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Разумков вже прокоментував цю ситуацію.

Пізніше на тлі збору підписних листів виник скандал - депутати від СН обурилися, що підписні листи від фракції були подані без узгодження з фракцією. Тому Арахамія заново подав підписні листи - вже від свого імені.

В ОПУ тим часом відхрестилися від причетності до листів за відставку Разумкова заявивши, що це - ініціатива самого Арахамії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: