Арахамія уточнив, коли оголосять кандидатів на звільнення у Кабміні

Читать на русском
Імена кандидатів на виліт у Кабміні стануть відомі після засідання фракції Слуга народу в Трускавці, яке проведуть 1-2 жовтня.
Давид Арахаміяфото Українські новини

Імена кандидатів на «виліт» у Кабміні стануть відомі після великого виїзного засідання фракції «Слуга народу» у Трускавці, яке проведуть на початку жовтня.

Про це повідомив голова фракції «СН» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Україна 24».

Слідом за Аваковим: кого з міністрів можуть відправити у відставку та чому це вигідно президентуКому з міністрів загрожує відставка, які претензії їм висувають та чи допоможе їхнє звільнення вирішити нагальні проблеми, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Кадрові зміни стоять (на порядку денному - ред.). Більш того, я їх анонсував до кінця вересня. Чуть-чуть ми затримуємося. Умовно це буде перша декада жовтня. Ми в Трускавці ці питання обговорювати будемо, в тому числі. Якраз, я думаю, по приїзду вже будуть плюс-мінус анонсовані кандидати і, відповідним чином, вже зберігати це в секреті не матиме ніякого сенсу», - сказав Арахамія.

При цьому він уточнив, що не планується розгляд питань зміни деяких голів комітетів ВР.

Нагадаємо, «Слуга народу» проведе виїзне засідання фракції в Трускавці 1-2 жовтня в готелі Rixos-Prykarpattya. Там же пройдуть брифінги керівництва, представників партії, фракції.

Сьогодні в ЗМІ з'явилися нові прізвища тих, кого можуть звільнити в Кабміні. Це - міністр соцполітики Марина Лазебна, віцепрем'єр-міністр Олег Уруський і міністр екології Роман Абрамовський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: