У «Слузі народу» не підтверджують збори в Трускавці, але заявили про робочу нараду

Читать на русском
Прессекретар фракції СН стверджує, що мова йде саме про робочу нараду, а не партійний з'їзд або навчання, про що писали ЗМІ
Слуги народу в ТрускавціАпостроф

У фракції «Слуги народу» не підтверджують проведення з'їзду партії у Трускавці. Йдеться всього лише про робочу нараду за участю президента Володимира Зеленського, місце проведення якого ще не вибрано.

Про це написала прессекретар фракції Юлія Палійчук у своєму Telegram.

Кому час до Трускавця. Колонка Леоніда ШвецяЗброя зриву турборежиму і розколу монофракції знайдена, і на зміну первісній ейфорії приходить усвідомлення відчутних меж власних парламентських можливостей.

«Хочу прокоментувати чутки, які протягом дня ходять по так званому навчанню наших депутатів у Трускавці. Фракція дійсно збереться на велику нараду за участю представників усіх гілок влади та Президента України Володимира Зеленського» - повідомила вона.

За її словами, зустріч орієнтовно відбудеться наприкінці наступного тижня. При цьому з місцем проведення зустрічі все ще визначаються; не виключено, що це буде один із західних регіонів України. Палійчук додала, що йдеться саме про робочу нараду, а не партійний з'їзд чи навчання, про що писали ЗМІ.

Серед тем майбутньої наради - стратегія на наступний рік, обговорення досягнень за 2019-2021 роки та узгодження плану щодо законопроєктів.

Раніше ЗМІ повідомили, що глава держави Володимир Зеленський збере фракцію «Слуга народу» на нове навчання в Трускавці. Термінами зустрічі назвали дні з 2 по 5 жовтня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: