Разумков заявив, що у нього немає ніякого конфлікту зі «Слугою народу»

Читать на русском
Разумков також заявив, що навіть якщо його відправлять у відставку з посади спікера, він не покине політику і буде працювати в якості народного депутата
Дмитро РазумковВести.юа

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков сказав, що у нього немає ніякого конфлікту з партією або фракцією «Слуги народу».

Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНІАН.

«У мене немає конфлікту з партією, у мене немає конфлікту з фракцією» - сказав він.

Також Разумков не відповів, чи є у нього конфлікт з окремими членами партії, наприклад, віцеспікером парламенту Русланом Стефанчуком. Однак спікер дав зрозуміти, що Стефанчук, схоже, не проти зайняти спікерську посаду, хоча питання про це краще ставити самому Стефанчуку.

«Невигідний» спікер: чи зможе Банкова відправити Разумкова у відставкуРозмови про можливу відставку Разумкова загострилися з початком політичного сезону. Кому може бути вигідна відставка спікера та чи піде Разумков у відставку найближчим часом, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Бажання деяких колег отримати ті чи інші посади - це їхні бажання. Це теж нормально... Листи про те, що чомусь не він виконуючий обов'язки голови Верховної ради, були» - зазначив він»

Разумков також заявив, що навіть якщо його відправлять у відставку з посади спікера, він не покине політику.

«Мені подобається моя робота. Мені подобається моя робота і в якості народного депутата. Мені подобається моя робота в якості Голови Верховної ради. Я сподіваюся, що я її роблю нормально... Я буду працювати, я знайду, чим мені зайнятися. Я залишуся в політиці, я буду далі рухатись» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше конфлікт з Разумковим прокоментував голова фракції СН Давид Арахамія. А в Офісі президента заявили, що Разумков має фундаментальні розбіжності з партією «Слуга народу», яка зробила його спікером. Крім того, Разумков нібито «відкрито гальмує ініціативи президента Володимира Зеленського». Це може спричинити жорсткі рішення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: