Разумков заявив, що піде у відставку, якщо Верховна Рада прийме таке рішення

Читать на русском
Спікер додав, що поки жоден депутат не звернувся до нього за підписними листами, щоб зібрати підписи за позбавлення його посади голови ВР.
Дмитро Разумковrada.gov.ua

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що піде у відставку, якщо парламентарі приймуть таке рішення. При цьому він додав, що на угоду з совістю він не піде.

Разумков заявив про це в ефірі програми «Свобода слова».

«Я за місце не тримаюся, я про це говорив. Жодне місце не варте того, з чим ти йшов до людей, не варто тих принципів, з якими ти йшов, і не варто совісті. Чесно. Тому буду стояти на тих позиціях, які у мене є, міняти їх не буду. Про це говорив не один раз. Якщо ми говоримо про посаду спікера - прийме рішення Верховна Рада відправити мене у відставку – піду. Але йти на угоду з совістю я точно не буду», - підкреслив Разумков.

Спікер додав, що поки жоден депутат не звернувся до нього за підписними листами, щоб зібрати підписи за позбавлення його посади голови ВР.

«Поки що звернень до мене за підписними листами не було. Я сподіваюся, що я роботу Свою добре роблю. Я розумію, що комусь хочеться, напевно, щоб в кріслі був хтось інший. Я не готовий відповісти. Поки до мене не зверталися. А там подивимося. Прийдуть - видам підписні того ж дня», - зазначив він»

Нагадаємо, раніше конфлікт з Разумковим прокоментував голова фракції СН Давид Арахамія. А в офісі президента заявили, що Разумков має фундаментальні розбіжності з Партією «Слуга народу», яка зробила його спікером. Крім того, Разумков «відкрито гальмує ініціативи президента Володимира Зеленського». Це може спричинити жорсткі рішення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: