Арахамія назвав дату розгляду законопроекту про олігархів

Читать на русском
Арахамія зазначив, що фракція СН все ж змогла наполягти на включенні законопроєкту до порядку Ради
Давид АрахаміяFacebook

Верховна Рада України розгляне президентський законопроект про олігархів цієї середи, або ж четвер - 22 або 23 вересня.

Про це на брифінгу після засіданні фракції «Слуги народу» заявив її голова, народний депутат Давид Арахамія 20 вересня, повідомляє УНІАН.

Арахамія зазначив, що фракція СН змогла наполягти на включенні законопроєкту до порядку Ради. Також він визнав, що на цьому грунті у нього стався конфлікт з Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

Рада попередньо схвалила закон про олігархів: як голосували нардепиЗаконопроєкт про олігархів ухвалений в першому читанні силами Слуги народу і двох депутатських груп.

Нагадаємо, законопроєкт президента Володимира Зеленського про боротьбу з олігархами Рада прийняла в першому читанні 1 липня. Однак голова ВР Дмитро Разумков передав законопроєкт на вивчення Венеціанської комісії, яка вже почала перевірку.

Комітет Верховної Ради з нацбезпеки та оборони в п'ятницю, 17 вересня, підтримав законопроєкт президента Володимира Зеленського про олігархів №5599 до другого читання.

Також Рада національної безпеки та оборони запустив систему моніторингу олігархів. Її розробка була необхідна в рамках закону про олігархів, який готується до другого читання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: