ICAO анонсувала презентацію доповіді про примусову посадку літака Ryanair в Мінську

Читать на русском
У ICAO додали, що рада організації буде проінформована щодо стану розслідування 13 вересня
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Міжнародна організація цивільної авіації (ICAO) анонсувала презентацію повної доповіді про інцидент з примусовою посадкою літака авіакомпанії Ryanair в Мінську, коли був заарештований опозиційний журналіст Роман Протасевич.

Про це повідомляє «Кореспондент».

«Свої висновки про примусову посадку рейсу Ryanair в Мінську і затримання Романа Протасевича ICAO оприлюднить в листопаді. Однак проміжні підсумки розслідування можуть бути представлені вже в найближчі тижні» - повідомила організація.

Від «спільної Олімпіади» до взаємних звинувачень: як змінювалися відносини України та Білорусі за часів ЗеленськогоСлово і діло проаналізувало, як змінювалися відносини між Україною та Білоруссю за час президентства Зеленського.

У ICAO додали, що рада організації буде проінформована про стан розслідування 13 вересня і якщо вони погодяться з цією доповіддю, її оприлюднять того ж дня.

Нагадаємо, 23 травня літак Ryanair, що летів з Афін до Вільнюса, вимушено сів у Мінську. На борту перебував 171 пасажир з 12 країн, у тому числі Опозиційний білоруський журналіст Роман Протасевич.

Підсумком інциденту стала авіаблокада Білорусі з боку багатьох держав Європи, а також численні санкції. У відповідь Білорусь ввела власні санкції проти країн Європейського Союзу, а також почала налагоджувати тісніші контакти з Росією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: