Польща оголосила режим надзвичайного стану на кордоні з Білоруссю

Читать на русском
Режим НС діятиме на території Підляського воєводства, що знаходиться в північно-східній частині країни, що межує з Білоруссю і Литвою.

У Польщі впровадили режим надзвичайного стану на кордоні Білорусі через потік мігрантів.

Як повідомляє пресслужба канцелярії польського президента, відповідне рішення сьогодні схвалив президент Анджей Дуда.

«Вирішено запровадити надзвичайний стан в зоні, зазначеній у розпорядженні», - йдеться в повідомленні.

Трудова міграція: як державі налагодити ефективні відносини із заробітчанамиТрудова міграція – один із найбільших факторів ризику для української економіки на етапі її зростання. Стимулювати чи намагатися стримувати, як саме у цих обставинах вчиняти державі – розбирався політолог Олександр Радчук.

Режим НС діятиме на території Підляського воєводства, що в північно-східній частині країни, що межує з Білоруссю і Литвою, також надзвичайний стан буде введено в Люблінському воєводстві (схід Польщі).

Раніше повідомлялося про те, що Польща планує побудувати на кордоні з Білоруссю паркан висотою 2,5 метри. Таке рішення схвалили через наплив мігрантів.

Також нагадаємо, Польща запропонувала гуманітарну допомогу мігрантам на кордоні з Білоруссю. Зокрема, вони готові надати намети, ліжка, спальні мішки, ковдри, піжами, постільні речі та засоби особистої гігієни, а також за необхідності продукти харчування і ліки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: