МЗС працює над візитом Байдена до України – Кулеба

Читать на русском
Міністерство закордонних справ вже працює над візитом президента США Джо Байдена до України.
Дмитро Кулебафото з відкритих джерел

Міністерство закордонних справ працює над візитом президента США Джо Байдена до України. Очікується, що Байден відвідає Київ до закінчення своєї каденції.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час візиту президента Володимира Зеленського до США, передає Громадське.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Безумовно, ми працюємо і над зворотним візитом. Я переконаний, що за час свого президентства Джо Байден приїде до України, оскільки наша країна дуже важлива для нього і є важливим пріоритетом зовнішньої політики США. Зараз ми до них, потім вони до нас», - сказав Кулеба.

В цілому він оцінив візит Зеленського до США як «дуже успішний».

За словами Кулеби, у Байдена немає жодної персональної образи на Зеленського, а також Україну, через заяви, які звучали раніше, про нібито втручання України у президентські вибори в США.

Нагадаємо, 1 вересня триває робочий візит президента України до США. На сьогодні запланована зустріч Зеленського і Байдена.

Раніше Зеленський представив у Вашингтоні план трансформації України на 5-10 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: