У США підтримали прагнення України до вступу в НАТО

Читать на русском
Крім того, Остін зажадав від Росії припинити окупацію Криму і перестати надавати підтримку бойовикам на Донбасі
Ллойд ОстінВідкрите джерело

Адміністрація президента Джозефа Байдена і керівництво Збройних сил США підтримує прагнення України стати членом Північноатлантичного альянсу (НАТО).

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським 31 серпня, повідомляє телемережа C-SPAN.

«Наша підтримка незалежності України, її територіальної цілісності та євроатлантичних устремлінь непохитна» - заявив він.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

Крім того, Остін зажадав від Росії припинити окупацію Криму і перестати надавати підтримку бойовикам на Донбасі. Він пообіцяв, що США підтримають Україну перед обличчям російської агресії, а Пентагон зацікавлений у подальшому поглибленні співпраці з Україною в оборонній сфері.

Нагадаємо, Україна і США підписали угоду про стратегічну основу оборонного співробітництва. Документ оформили та прийняли в присутності українського президента в будівлі Міністерства оборони США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: