Зустріч Зеленського і Байдена все ж перенесли: названо нову дату

Читать на русском
Перенесення дати зустрічі створює певні проблеми президенту Зеленському, так як на 1 вересня у нього були заплановані інші заходи в США
Зеленський і БайденФото BBC

Зустріч президента України Володимира Зеленського і президента США Джозефа Байдена все ж виявилася перенесеною. Нова дата зустрічі - 1 вересня 2021 року.

Про це повідомляє українська служба Голосу Америки з посиланням на Білий дім.

Візит Зеленського до США: результат прогнозований ще до поїздкиЗа результатами візиту Володимира Зеленського в США можна очікувати поглиблення українсько-американських відносин. Але щодо ключових питань Джо Байден навряд чи змінить свою позицію.

При цьому перенесення зустрічі створює українському президенту проблеми, оскільки на 1 вересня у Зеленського були заплановані зовсім інші заходи. Дата зустрічі переноситься вже вдруге - спочатку вона повинна була відбутися 30 серпня, але план змінили у зв'язку з розширенням програми візиту і зустріч перенесли на 31 Серпня.

При цьому ще 28 серпня в Білому домі підтвердили візит президента України Володимира Зеленського до Вашингтона. Ніяких змін вносити не планувалося, в адміністрації підтверджували, що зустріч планується 31 серпня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: