В ОПУ розповіли, які документи підпишуть Зеленський і Байден у США

Читать на русском
Україна і США під час зустрічі Зеленського і Байдена підпишуть три угоди в сфері оборонного партнерства.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Україна і США під час зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена підпишуть три угоди в сфері оборонного партнерства та ще низку проєктів.

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, ці питання у п'ятницю, 27 серпня, обговорив заступник голови ОП Роман Машовець з аташе з питань армії і оборони США Бріттані Стюарт.

Візит Зеленського до США: результат прогнозований ще до поїздкиЗа результатами візиту Володимира Зеленського в США можна очікувати поглиблення українсько-американських відносин. Але щодо ключових питань Джо Байден навряд чи змінить свою позицію.

Зокрема, планується підписання проєктів трьох двосторонніх документів з оборонного партнерства, а також проєктів у галузі досліджень, розробок, випробувань і оцінки та співробітництва у космічній сфері.

«Американська сторона повідомила про готовність підписати ці документи під час візиту президента України до США», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зустріч президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена запланована на 31 серпня.

Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін повідомляла, що сторони багато працювали, щоб зробити змістовною цю поїздку, яка «закладе основу партнерства» між країнами в майбутньому.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: