У Києві приземлився літак із Афганістану

Читать на русском
Вранці в неділю, 22 серпня, в Києві приземлився літак із евакуйованими з Афганістану, на борту якого на батьківщину повернувся 31 українець.

Вранці в неділю, 22 серпня, в Києві приземлився літак із евакуйованими з Афганістану, на борту якого на батьківщину повернувся 31 українець.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський в Twitter.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

«Україна продовжує повертати своїх громадян з Афганістану, де загострилася ситуація з безпекою. Вранці до Києва з Кабулу прибув наш військовий літак, яким евакуювали 83 особи, в тому числі 31 українець», - повідомив Зеленський.

Також прес-служба Офісу президента повідомила, що повернулися 12 українських військових. Також були врятовані іноземні журналісти і громадські діячі, які попросили про допомогу.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба написав на своїй сторінці в Facebook, що евакуювали журналістів Wall Street Journal та Радіо Свобода.

«Прямо зараз ми продовжуємо працювати над наступним рейсом із Кабулу», - повідомив він.

Нагадаємо, вчора, 21 серпня, з аеропорту Кабула вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: